Qui som


DocumentArt

DocumentArt

Serà un dia que durarà anys

Som una empresa audiovisual i cultural creada per professionals amb més de dos dècades d’experiència en el sector audiovisual. La major part de l’equip s’ha format a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona i ha desenvolupat el seu treball a València, Alacant, Madrid o Barcelona.

Un ampli equip profesional amb constrastada experiència en el sector del documental i de la informació. Han dirigit reconeguts documentals culturals i històrics, per exemple els especials per a RTVV o per al programa ‘Dossiers’ de Canal 9 dedicats a Vicent Andrés Estellés, Ausiàs March, Joanot Martorell, Rois de Corella, Miguel Hernández, Joaquín Sorolla, la Llum de les Imatges, la Llotja de València, l’expulsió dels moriscos, el ferrocarril Alcoi-Gandia, la història de la indústria tèxtil de la seda, la història del joguet valencià o els valencians que van estar empresonats als camps de concentració de Mauthausen. Altres treballs de l’equip són els dedicats al jaciment arqueológic del Bou Ferrer, el Marq i Lucentum, la immigració dels alacantins al nord d’Africa i el retorn dels pied noirs o les commemoracions de la Constitució de Càdis o la Carta Magna de 1978.

També han coordinat o realizat programas o retransmissions especials com els premis Jaume I d’investigació, els Moros i Cristians d’Alcoi, el Misteri d’Elx, Les Fogueres d’Alacant o la Muixeranga d’Algemesí